Zafira-e Life

De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen, het vlaggenschip binnen het Zafira Life-gamma van hoogwaardig comfort, en is nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving voor een nog vlottere en stillere luxerit voor uw zakelijke passagiers..

De emissie vrije wagen

De nieuwe Zafira-e Life is een premium monovolume met maximale efficiëntie. Flexibiliteit en gebruiksgemak van topklasse, zowel in het interieur als op de weg want emissievrij betekent dat de Zafira-e Life toegang heeft tot elk stadscentrum! Hij is verkrijgbaar in 3 lengtes en met 2 batterijgroottes voor een rijbereik tot 330km, en combineert zo op unieke wijze een maximaal comfort met aantrekkelijke gebruikskosten.

De nieuwe Zafira-e Life is net zo veilig als luxueus: voor uw gemoedsrust is hij uitgerust met het volledige gamma geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder Active Lane Keeping Assist, Driver Drowsiness Alert, Head-up Display, een 180° achteruitrijcamera vooraan en adaptieve Xenon-koplampen. 

Flexibiliteit zonder compromis.

Op maat van uw behoeften. 

De nieuwe Zafira-e Life is de meest flexibele en responsieve monovolume op de weg. Hij is verkrijgbaar met 3 verschilldende wielbasissen die perfect aan uw behoeften voldoen, en dat in lengtes van een compacte 4,60 tot een royale 5,30 meter.

Met een capaciteit tot 9 zitplaatsen kan de nieuwe Zafira-e Life worden geconfigureerd om precies te voldoen aan de vereisten van elke opdracht en uw algemenen bedrijfsbehoeften. De zetels op de tweede en derde rij kunnen naar voren of naar achteren worden geschoven voor extra beenruimte, en kunnen gemakkelijk worden aangepast om in alle gezelligheid face-to-face te reizen. 

e-INFO

Plan uw route

Het speciale e-INFO-instrumentenbord van de nieuwe Zafira-e Life geeft de bestuurder een overzichtelijke en intuïtieve grafische weergave van het energieverbruik, het rijbereik en het opladen in real time, zodat dagelijkse ritten met vertrouwen accuraat gepland kunnen worden. 

Voor alle wegen

De nieuwe Zafira-e Life biedt u alle flexibiliteit die u nodig heeft om volkomen emissievrij te rijden, ongeacht of u korte tripjes, luchthavenritten, chauffeurdiensten of lange charters voor de boeg heeft, dankzij een batterijbereik tot 230 of 330 kilometer.

Zelfs bij lange ritten garandeert de bestuurdergerichte cockpit het welzijn van de bestuurder met een verbeterd Driver Information Cluster, een ingebouwde massagefunctie en een uitstekende ergonomie. Bestuurders zullen de wendbare, dynamische en onmiskenbare Opel-rijervaring met een ogenblikkelijk elektrisch koppel en een soepel, doelgericht karakter op prijs stellen. 

Comfort

Binnenin waarderen passagiers het interieur van de nieuwe Zafira-e Life onmiddellijk met zijn ruime, professionele omgeving met hoogwaardig comfort. Er is een zeteloplossing voor elke nood, met configuraties voor maximum negen personen plus bagage of zelfs omgekeerde zetels zodat passagiers face-to-face kunnen reizen.
Het interieur van de Zafira-e Life is voorzien van een hoogwaardig infotainment- en connectiviteitssysteem dankzij het 7"- aanraakscherm en de Multimedia Nave met Line Navigation Services. Met Android Auto of Apple CarPlay hebben bestuurder en passagiers eenvoudigweg via hun smartphone toegang tot al hun muziek en andere content. 

Tot 9 zitplaatsen

De Zafira-e Life vestigt nieuwe normen in zijn klasse op het vlak van dagelijks gebruiksgemak.  

De Zafira-e Life staat geheel in het teken van veelzijdigheid en comfort. Schuif de tweede en derde zetelrij vooruit of achteruit om extra beenruimte te creëren. 

Toegankelijkheid

Dubbele elektrische schuifdeurencreëren een brede opening aan beide kanten van de wagen, zodat passagiers veilig en gemakkelijk kunnen in- en uitstappen.

1Optie.