Vivaro-e, de bestelwagen zonder uitstoot

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP)1.

DE BESTELWAGEN ZONDER UITSTOOT

Maximale efficiëntie

Op de snelweg én voor korte ritten in de stad: de nieuwe Vivaro-e presteert 100% elektrisch, zonder compromissen wat betreft veelzijdigheid, laadruimte en comfort.
Bij Opel begrijpen we precies wat onze professionele klanten nodig hebben en dat de nadruk daarbij ligt op betrouwbaarheid en lage gebruikskosten.

GROOT LAADVERMOGEN

Niet zuinig als het om laadruimte gaat.

Wat transportcapaciteit betreft biedt de nieuwe Vivaro-e even indrukwekkende cijfers als de Vivaro met verbrandingsmotor: een laadvermogen tot 1.275 kg¹, een enorme laadruimte met een inhoud tot 6,6m²,³
en een laadlengte tot 4m.

Om laden en lossen nog gemakkelijker te maken, is de Vivaro-e optioneel leverbaar met elektrische schuifdeuren, die u kunt openen en sluiten met een lichte beweging van uw voet onder de deur.³

¹Voor de L2-versies met multifunctionele passagiersbank.
²Inhoud laadruimte en lengte van de laadvloer zijn afhankelijk van de gekozen uitvoering.
³Optie, beschikbaarheid van de gekozen uitvoering.

SLIM WERKEN

e-INFO

De nieuwe Vivaro-e geeft u in één oogopslag alle informatie die u tijdens het rijden nodig hebt.
Het speciale digitale e-INFO display geeft alle informatie overzichtelijk weer, zodat u onderweg alles onder controle hebt en uw reis efficiënt kunt plannen.

OOK VOOR LANGE AFSTANDEN

Klaar voor de snelweg.

Dankzij een batterij met een grote capaciteit en een gestroomlijnd design is de nieuwe Vivaro-e niet alleen gemaakt voor korte ritten in de stad, maar ook voor langere afstanden. Met een hoog, direct beschikbaar koppel en een topsnelheid van 130.km/u kan hij uitstekend uit de voeten op de snelweg.

Inzittenden en lading worden onderweg optimaal beschermd door toonaangevende veiligheidssystemen, zoals het automatische noodremsysteem, Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent, dodehoek-waarschuwing en een 180-graden achteruitrijcamera.

OP MAAT VOOR UW BEDRIJF

Veelzijdigheid.

Wat uw bedrijf ook doet, er is altijd een Vivaro-e die daar perfect bij past. U hebt de keuze uit 3 lengtes en twee batterijtypen: een batterij met een capaciteit van 50 kWh met een rijbereik tot 230 km een een batterij met een capaciteit van 75 kWh met een rijbereik tot 330 km (WLTP-meting)¹.

¹Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van verwarming en airconditioning.

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ

De nieuwe Opel Vivaro-e biedt de keuze tussen een batterij met een capaciteit van 50 kWh en een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh en een rijbereik tot 330 km.1 Het platte batterijpakket van de Vivaro-e is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag.

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

BAANBREKEND STIL

De Vivaro-e vestigt alleen in positieve zin de aandacht op uw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Vivaro-e nog prettiger.

SNEL EN GEMAKKELIJK OPLADEN

De krachtige lithium-ion batterijen van de Vivaro-e, met een capaciteit van 50 kWh en 18 batterijmodules of 75 kWh en 27 modules, hebben een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u de Vivaro-e in 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de gekozen batterij) tot 80% opladen. Met de standaard 7,4 kW lader of een optionele 11 kW lader is uw Vivaro-e optimaal uitgerust voor een drukke werkdag.

ALTIJD PERFECT OP DE HOOGTE

De nieuwe Vivaro-e is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat u onderweg uitstekend informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik.