Bedrijfswagens

Uw professionele partner op de weg

Opel Decaigny mocht in 2018 voor het 2e jaar op rij de Award in ontvangst nemen van ‘Beste Opel Bedrijfswagendealer van België 2018’.

Een sterk uitgebouwd Business Center zorgt voor een persoonlijke begeleiding die helpt met het fleetmanagement van uw bedrijf. Onze grote troef is een sterk partnership tussen klant en dealer, snelheid en meedenken op lange termijn. U hoeft zich niet langer te bekommeren om onderhoud, reparaties, bandenwissels, …. Dankzij die belangrijke tijdswinst kan u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten.

Grandland X
Astra Sports

Voordelen en Fleet services

Opel Decaigny biedt kostenefficiënte en flexibele fleetoplossingen aan op maat van de behoeften van uw bedrijf en garandeert voertuigen van hoogstaande kwaliteit en een uitstekende dienstverlening.

  • Uitstekende netwerkdekking
    Tijd is geld – uw tijd. En dankzij onze uitstekende netwerkdekking krijgt u steeds de service die u nodig hebt in slechts één bezoek aan uw Opel Verdeler.
  • Modellen met een lage CO2-uitstoot en lage belastingen
    Opel-voertuigen zijn ideale fleetvoertuigen, lage emissies en een laag brandstofverbruik zorgen voor het lage belastingtarief en de lage bedrijfskosten die u nodig hebt om veel geld te besparen.
  • Lage belastingen
    Opel biedt een gamma zeer efficiënte modellen met een lage CO2-uitstoot, die ook uw belastingen laag  houden. Belastingen op auto's worden bepaald door de CO2-uitstoot en het brandstoftype.

Ontdek onze interessante bedrijfspakketten

Uw wagen verkopen?

Maak snel een afspraak