Modellen

Personenwagens

Kies het Opel model dat het beste bij u past!
Van de onverwoestbare Corsa en Astra tot de nieuwe "X" SUV's  en het vlaggenschip van Opel, de Insignia,... Bekijk ze hier allemaal! 

Corsa

De Opel Corsa straalt met zijn unieke design sierlijke kracht uit. Je ogen volgen als vanzelf zijn sierlijke contouren en blijven vervolgens stilstaan bij de sportieve grille, de scherp omlijnde koplampunits, de elegante daklijn en de krachtige achterkant. Het interieur is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Briljant vanuit elke hoek.

Modellen

Corsa

Corsa-E

Crossland

Veelzijdigheid die de aandacht trekt. Stijl die overal op voorbereid is. Van de uitgesproken karakteristieke Vizor tot het puur praktische interieur, Crossland is de SUV met alledaagse flexibiliteit en een prachtig design om overal de aandacht te trekken.

Modellen

Crossland

New Opel Astra

De nieuwe Opel Astra is duidelijk niet zomaar een wagen. Met zijn strakke oppervlakken, zonder overbodige elementen, en het nieuwe Opel Vizor-familiegezicht, oogt de nieuwe Astra dynamischer dan ooit. Zijn ontwerp illustreert dat hij helemaal klaar is voor de toekomst. 
Verkrijgbaar in diesel, benzine & plug-in hybride.

Modellen

Nieuwe Astra

Astra Hybrid

Combo Life

Met een zee van ruimte, vijf tot zeven plaatsen, een veelzijdig interieur en innovatieve veiligheidssystemen leent de nieuwe Combo Life zich perfect voor reizen met het hele gezin.

Modellen

Combo Life

Combo-e Life

Zafira Life

Het frisse design geeft de nieuwe Zafira de opvallende look die u verwacht van een baanbrekende Duitse auto, met een nieuw radiatorrooster en dubbele vleugelvormige ledrails.

Modellen

Zafira-e Life

Zafira Life

New Grandland

Het avontuur roept en de Grandland antwoordt. Deze intrigerende SUV trekt aandacht met zijn uitgesproken lijnen, gespierde looks en atletische attitude.
Verkrijgbaar in diesel, benzine & plug-in hybride.

Modellen

New Grandland Hybrid

New Grandland

Mokka

De Mokka verrast met zijn pure en gedurfde nieuwe designtaal. Kies voor de Mokka of Mokka-e met zijn geavanceerde functies, indrukwekkend bereik en verbluffende

Modellen

Mokka

Mokka-e

Insignia

De nieuwe Opel Insignia biedt een uniek aanbod van state-of-the-art innovaties en premium-klasse luxe. Kies uw favoriet: de Grand Sport met coupé-design of de extra ruime Sports Tourer.

Modellen

Insignia Grand Sport

Insignia Sports Tourer