Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Beste klant,

Momenteel maakt ons land en de rest van de wereld een ernstige gezondheidscrisis mee. Wij stellen de gezondheid van onze werknemers, klanten en leveranciers voorop. Om onze bijdrage te doen in de algemene bestrijding van deze pandemie komen wij met een aantal dringende maatregelen.

Vanaf 18/3/20 zijn onze toonzalen gesloten tot en met zaterdag 19 april.

Alle wagens in onze ateliers worden in de mate van het mogelijke afgewerkt. Iedereen werd vandaag op de hoogte gebracht. Wij laten onze klanten niet in de steek. Wie niet mobiel meer is ten gevolge van panne of ongeval kan zijn wagen laten afslepen of binnenbrengen in onze vestigingen te Brugge, Izegem of Jabbeke. Onze vestiging van Tielt sluit, maar alle klanten van Tielt kunnen steeds terecht in onze vestiging te Izegem.

We stellen ons flexibel op en herstellen de dringende herstellingen. Ons carrosseriebedrijf werkt ook verder maar achter gesloten deuren.

Dit kan enkel op afspraak. Contact opnemen kan via onderstaande nummers of via mail:

Brugge
brugge@dd.be
050 45 62 62

Izegem
izegem@dd.be
051 31 66 66 

Jabbeke
jabbeke@dd.be
050 81 90 10

Tielt
tielt@dd.be
051 40 17 80

Wij blijven paraat

Er zal de mogelijkheid geboden worden om een huurwagen te nemen in afwachting van de herstelling van uw voertuig.

We verwachten een grote toestroom telefonische contacten, gelieve deze lijn te verlichten en de digitale kanalen ook aan te spreken, zoals Facebook Messenger en Whatsapp

Gedurende deze tijdelijke sluiting blijven we telefonisch en digitaal tot uw beschikking.

Bij vragen ivm leveringen van wagens, contacteer ons gerust. Ons volledig aanbod blijft 24/7 online consulteerbaar.  Al uw commerciële vragen zullen ook behandeld worden en u kan een voertuig naar keuze reserveren.

Samen kunnen we de verspreiding van dit virus beperken.

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Met vriendelijke groet,
Familie Decaigny & Degroote en hun teams

Uw wagen verkopen?

Maak snel een afspraak