Modellen

Personenwagens

Kies het Opel model dat het beste bij u past!
Van de onverwoestbare Corsa en Astra tot de nieuwe "X" SUV's  en het vlaggenschip van Opel, de Insignia,... Bekijk ze hier allemaal! 

Opel Corsa

Corsa

De Opel Corsa straalt met zijn unieke design sierlijke kracht uit. Je ogen volgen als vanzelf zijn sierlijke contouren en blijven vervolgens stilstaan bij de sportieve grille, de scherp omlijnde koplampunits, de elegante daklijn en de krachtige achterkant. Het interieur is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Briljant vanuit elke hoek.

Modellen
Opel Crossland

Crossland

Veelzijdigheid die de aandacht trekt. Stijl die overal op voorbereid is. Van de uitgesproken karakteristieke Vizor tot het puur praktische interieur, Crossland is de SUV met alledaagse flexibiliteit en een prachtig design om overal de aandacht te trekken.

Modellen
Opel Crossland X

Crossland X

Voor u ontworpen. Werktijd, rusttijd, tijd voor elkaar, tijd voor uzelf… de Crossland X is er helemaal klaar voor, dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties & fris SUV-design.

Modellen
Opel Astra

Astra

De Astra is op maat gebouwd om uw gemoedsrust te maximaliseren. Zijn prestigieuze interieur vestigt nieuwe normen in het segment van compacte auto's.

Modellen
Opel Combo Life

Combo Life

Met een zee van ruimte, vijf tot zeven plaatsen, een veelzijdig interieur en innovatieve veiligheidssystemen leent de nieuwe Combo Life zich perfect voor reizen met het hele gezin.

Modellen
Opel Zafira Life

Zafira Life

Het frisse design geeft de nieuwe Zafira de opvallende look die u verwacht van een baanbrekende Duitse auto, met een nieuw radiatorrooster en dubbele vleugelvormige ledrails.

Modellen
Opel Grandland X

Grandland X

Het avontuur roept en de Grandland X antwoordt. Deze intrigerende SUV trekt de aandacht met zijn uitgesproken lijnen, gespierde looks en atletische attitude.

Modellen
Mokka

Mokka

De Mokka verrast met zijn pure en gedurfde nieuwe designtaal. Kies voor de Mokka of Mokka-e met zijn geavanceerde functies, indrukwekkend bereik en verbluffende prestaties.

Modellen