Elektrische voertuigen

Personenwagens

Wist u dat uw elektrische wagen na 80km in 1,5u opgeladen kan worden? Dit kan thuis in het stopcontact of onderweg aan één van de vele laadpalen. Onze experts geven u graag alle info hierover.

Corsa

De Opel Corsa straalt met zijn unieke design sierlijke kracht uit. Je ogen volgen als vanzelf zijn sierlijke contouren en blijven vervolgens stilstaan bij de sportieve grille, de scherp omlijnde koplampunits, de elegante daklijn en de krachtige achterkant. Het interieur is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Briljant vanuit elke hoek.

Modellen

Corsa-E

New Grandland Hybrid

gewoon mooi? Veel meer dan dat! De nieuwe Opel Grandland Hybrid overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, de iconische vizor, zijn harmonieuze interieur met het volledig digitale Pure Panel en innovatieve systemen, zoals Night Vision en IntelliLux Led Pixel Light. 


Modellen

Grandland Hybrid X

Mokka-e

De Mokka verrast met zijn pure en gedurfde nieuwe designtaal.
Kies voor de Mokka of Mokka-e met zijn geavanceerde functies, indrukwekkend bereik en verbluffende prestaties.

Modellen

Mokka-e

Vivaro-e

Talloze technische verbeteringen zorgen dat de Opel Vivaro in alle opzichten fenomenale prestaties levert én hij springt zuinig om met brandstof.

Modellen

Vivaro-e

Zafira-e Life

Het frisse design geeft de nieuwe Zafira de opvallende look die u verwacht van een baanbrekende Duitse auto, met een nieuw radiatorrooster en dubbele vleugelvormige ledrails.

Modellen

Zafira-e Life

New Opel Astra Hybrid

Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. Ontdek het baanbrekende, volledig digitale Pure Panel® met een breed scherm en intuïtieve bediening. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.


Modellen

Astra Hybrid