Corsa-E - Eenvoudig elektrisch

De Duitse stadsauto die klaar is voor de toekomst. 100% elektrisch met een rijbereik tot 330 km. Maar u klaar voor een spannende ervaring, met een indrukwekkende actieradius, snelle oplaadbeurten en sportieve prestaties.

Waarom een wagen kopen als je kan leasen?

  1. Zorgeloos
  2. Financieel voordelig; 1 vast maandbedrag, geen onverwachte kosten

Wat is inbegrepen bij een lease?

  1. Onderhoud en herstellingen
  2. Omnium en BA verzekering
  3. BIV en taks
  4. Assistance
  5. Vervangwagen
  6. Winter- en zomerbanden

Tot 80% opladen in 30 minuten

Snel en eenvoudig: Laad de batterijen van uw Corsa-e in nauwelijks 30 minuten voor 80% op.

Profiteer van de veelzijdige laadstrategie van Opel waardoor u flexibel kunt blijven, zowel voor alledaagse afstanden als voor langere ritten. 

Dan is het karaktervolle ontwerp van de GS-Line perfect voor u, met zijn speciale voor- en achterbumper, verchroomde uitlaat en bijzondere velgen. Hier leest u er meer over.

Meer plezier, grotere actieradius

Welke rijstijl hebt u? In de nieuwe Corsa-E kunt u kiezen: in de sportmodus beleeft u meer plezier, terwijl de recuperatiemodus uw actieradius vergroot.

Aan u de keuze.

Minder Lawaai, maximaal vermogen.

Geluidshinder is ook een vorm van vervuiling. Net daarom zult u ongetwijfeld genieten van de stilte in de nieuwe Corsa-E. 
Met zijn geruisloze elektromotor helpt u actief geluidsoverlast te beperken en maakt u uw rijervaring meer ontspannen.

Eenvoudig elektrisch: de E van eenvoudig

Van laadopties tot mobiliteitsdiensten: de Opel Services voor elektrische voertuigen helpen u vlot en zorgeloos op weg in e-mobiliteit.

Sportief en atletisch

Op zoek naar een exterieur dat nóg krachtiger en atletischer is? Dan is het karaktervolle ontwerp van de GS Line perfect voor u, met zijn speciale voor- en achterbumper, verchroomde uitlaat en bijzondere velgen.

Luxegevoel

Stap in en het interieur laat onmiddellijk een sterke indruk na, dankzij nauwkeurig vakmanschap, verfijnde details en hoogwaardige premiummaterialen.

Een sportief instrumentenpaneel met alle persoonlijkheid van een grote auto is naar de bestuurder gericht en doet u zin krijgen om er onmiddellijk op uit te trekken. 

Krachtig statement

Met rode accenten in het interieur, speciale sportzetels, een donkere hemelbekleding en lichtmetalen sportpedalen, ziet de GS Line er al even goed uit als hij rijdt.

Wielen

Mag het een maatje groter, dan zijn de 16" of 17" lichtmetalen velgen met hun markante vormgeving een ideale keuze. Klaar voor een contrastkleur?

De exclusieve 17" lichtmetalen velgen in zwart/zilver leveren niet alleen een prachtig kleurcontrast op, maar zijn ook licht en aerodynamisch - en verhogen dus de efficiëntie.