Combo Life

Met een zee van ruimte, vijf tot zeven plaatsen, een veelzijdig interieur en innovatieve veiligheidssystemen leent de nieuwe Combo Life zich perfect voor reizen met het hele gezin.

De feiten spreken voor de Combo Life

Met vijf of zeven plaatsen, talloze slimme opbergoplossingen en intelligente veiligheidsvoorzieningen heeft de nieuwe Combo Life alles om al uw behoeften te vervullen.

7 plaatsen, nog meer mogelijkheden

De Combo Life is verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en staat geheel in het teken van flexibiliteit.
Meer kofferruimte nodig? Dan kunnen de 2 verschuifbare zetels van de derde zetelrij eenvoudig verwijderd worden.

Benut uw ruimte optimaal

Het minimale koffervolume van 597 liter, uitbreidbaar tot 2126 liter, geeft de Combo Life een enorme graad van functionaliteit. De enige uitdaging bestaat er dus in om genoeg bagage te vinden om ze te vullen.
Nog meer ruimte nodig? Upgrade dan naar de Combo Life XL met lange wielbasis en met een koffervolume tot 2693 liter.

Ruimte voor het hele gezin

Kies voor een praktische achterbank in twee delen (40/60) en drie individuele achterzetels, in beide gevallen voorzien van standaard isofix-beugels voor kinderzitjes om zelfs de allerkleinsten in alle veiligheid en comfort te vervoeren. 

Think inside the box

Met tot 28 opbergvakken die samen 186 liter aan ruimte bieden, heeft de Combo Life voor alles een plaats. 

Ongeëvenaard vlotte toegang

Enkele of dubbele schuifdeuren vereenvoudigen het in- en uitstappen. Configureer de achterkant met assymetrische klapdeuren of een achterklep met afzonderlijk te openen ruit voor een snelle en eenvoudige toegang tot de koffer. 

Breid uw leven uit

De Combo Life is verkrijgbaar in 2 lengtes: 4,4 meter voor de normale versie en maar liefst 4,75 meter voor de Combo XL, die nog meer interieur- en kofferruimte biedt. 

Door 35 centimeter toe te voegen aan de lengte van de Combo Life XL, groeit de koffer met een indrukwekkende 253 liter tot een totaal van 8501 liter standaard bagageruimte.